Bæredygtighed

Hvad gør vi for at integrere bæredygtighed i vores forretningsmodel?

Og hvorfor er det vigtigt?

En ting er at finde et problem, og en anden er aktivt at engagere sig i det. I PUUF har vi eksperimenteret med bæredygtighed helt fra starten.

Mens vi fortsætter med at vokse og etablere os på markedet, er bæredygtighed vores lidenskab, vores fokus og strategi.

Fra affaldssortering i vores studie, til design og produktion af vores møbler eller logistik inden for transport, forsøger vi altid at træffe de mest bæredygtige valg.

Men hvad gør vi for at integrere bæredygtighed i vores forretningsmodel og vores daglige arbejdsmiljø?

:

Upcycling

Vi gør hvad vi kan for at anvende genbrugte materialer i vores møbler. Med reparation- og renoveringsteknikker forlænger vi materialernes levetid og giver mere værdi til det, der allerede findes. Vores mål er at skabe unikke og holdbare møbler, der påvirker miljøet mindst muligt.

Du kan læse mere om vores upcyclingsmetoder her.

Modularitet

Modularitet er en vigtig egenskab ved vores designs. Den sikrer fleksibilitet og en bred vifte af muligheder i de løsninger vi har udarbejdet. Modularitet betyder også hurtig montering og nem transport, da vores moduler er omhyggeligt designet til at passe perfekt sammen.

De er lette at stable med minimalt volumentab, hvilket giver os mulighed for at minimere vores transportfodaftryk og brændstofforbrug.

Neutralitet og mangfoldighed

Den neutrale æstetik af vores produkter giver os mulighed for at være til stede i en lang række forskellige sammenhænge. Neutraliteten gør vores møbler til tidløse værker, der altid er på mode.

Mangfoldigheden af elementer og udtryk i vores tre serier gør det muligt for os at tilbyde en komplet service til enhver smag.

Genbrug

Grundidéen bag PUUF er at leje møbler til begivenheder. I praksis betyder det at genbruge de samme genstande gentagne gange i forskellige sammenhænge.

Derudover er vi overbeviste om, at leje kommer til være fremtidens eje, som gradvist kommer til at erstatte den traditionelle indkøbsmodel i en lang række sammenhænge.

Bæredygtigt arbejdsmiljø

Vi cykler og bruger offentlig transport for at komme på arbejde. Vi sorterer vores affald og tager andre små skridt, som at slukke for lyset og radiatoren eller reducere vores vandforbrug.

Møblerne på vores kontor kommer fra genbrugsstationer og vi deler vores arbejdslokaler med andre kreative.

Eksperiment

Det har aldrig været vores mål at være helt bæredygtige fra starten, men at eksperimentere, at tage små skridt og små bæredygtige valg for at finde løsninger, der fungerer for os og de begivenheder, vi skaber til.

PUUF begyndte med eksperimenter med holdbare materialer. I processen fandt vi ud af, at nogle af dem var bæredygtige på grund af deres holdbarhed og lang levetid, mens andre fordi vi kunne renovere og genbruge dem.

Kan vi gøre mere?
Selvfølgeligt!
Men siden vi stadig er i fasen af vækst og ekspansion, har vi brug for din hjælp. Hvis du synes godt om vores tilgang, værdier og ambitioner, er du velkommen til at fortælle om PUUF, sprede budskabet og huske os næste gang du holder et arrangement.

Og sidst, men ikke mindst, er du mere end velkommen til at låne de ovennævnte punkter og ideer og inkludere dem i din egen forretningsstrategi. Lad os gøre bæredygtighed til den nye standard i business!