Er det værd at leje møbler til arrangementer?

jul 14, 2020

Event marketing vokser i popularitet. Mindre og større virksomheder vælger at inkorporere den i sin virksomhedsstrategi. Flere og flere iværksættere bliver opmærksomme på, at event marketing er en effektiv form for markedsføring, der konsoliderer brandet hos modtageren og skaber et positivt brandimage. For at et arrangement kan have en positiv indflydelse på deltagerne, skal det arrangeres med omhu for de mindste detaljer.

Æstetisk arrangeret rum er derfor ikke uden betydning. Af den grund præsenterer vi en guide, hvor du kan læse om den rolle møbler spiller til begivenheder. Vi fortæller om forskellige typer møbler, bestillingsprocessen, monteringen og demonteringen af møbler, og vi præsenterer en håndfuld tips, du kan bruge når du arrangerer dit næste event.

 

Hvorfor er det værd at leje møbler til arrangementer?

Event er et meget bredt koncept, der gemmer tusinder af forskellige typer begivenheder i sig. Det kan være messer, fester, festivaler, konferencer eller baller, men også mange andre arrangementer, der kan være en effektiv form for markedsføring eller bare en lejlighed til at samle familie og venner, entreprenører, fans osv. Det er ikke kun vigtigt at vælge et ordentligt venue når man arrangerer et event, men også at finde den rigtige indretning. Vælg af møbler skal ske på en betænksom måde – de skal være tilpasset begivenhedens karakter og brandets organisationskultur, og frem for alt skal de være behagelige at bruge for arrangementets deltagere.

Møbler til arrangementer kan også betyde forskellige ting. Nogle er tilpasset sæsoner, andre forskellige lejligheder eller kundernes behov. I PUUFs brede udvalg f.eks. kan man finde sofaer, stole, borde, LED-møbler, barer og skabe til enhver smag. Vores team kan hjælpe dig med at arrangere dit udvalgte sted – en tom festivalplads, en have, en tagterrasse, en restaurant, en konferencelokale eller en stor hall. Mulighederne er enorme og idéen – afgørende. Mangler du idéen? Frygt ikke. Når du kontakter vores team skal du bare fortælle om dine behov, begivenhedens formål, hovedmotivet og stedet, hvor arrangementet skal finde sted. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige møbler, der imødekommer dine forventninger.

Jon Dahl Tomasson og Line Kongeskov holdte deres specielle dag i Odd Fellow Palæet. Vi møblerede arrangementet med vores PALLET-serie og LED-terningerne. Bryllupet blev vist i GOMMEN-magasinet. Se mere her.

Den store fordel ved at leje møbler til arrangementer er opsparinger. Du behøver ikke at bruge en formue på at købe genstande, der kun midlertidigt skal udfylde din venue. Til en langt lavere pris kan du leje en komplet møbelsetup, der består af eksklusive elementer. Der er ikke tale om ustabile stole, skårne borde eller ridsede sofaer – den slags detaljer kan have negativ indflydelse på virksomhedens image. De kan være afgørende for hvordan dit firma bliver modtaget, fordi gæster plejer at lægge vægt på, hvordan helheden ser ud. Husk også, at når du lejer, sparer du ikke kun penge, men også tid og energi, som du ellers vil bruge på vedligeholdelse, opbevaring, opsætning og restaurering af møbler.

 

En anden fordel ved at leje møbler, f.eks hos PUUF, er at du ikke behøver at bekymre dig om noget. Efter vi har bestemt alle detaljer sammen – venue, møbler og arrangementets dato, vil vi have alt under kontrol. Vores team ankommer til det aftalte sted, sætter møblerne sammen og arrangerer dem efter planen og dine ønsker. Efter arrangementet er afsluttet, kommer vi igen og demonterer hele strukturen. Du kan selvfølgeligt være med til hele processen og have alt under kontrol. Det sker ofte, at konceptet ændrer sig lidt, når man først ser installationen placeret – vi hjælper selvfølgeligt med at tilpasse den dine behov ved at flytte baren lidt til højre eller arrangere stolene anderledes. 


Her kan du læse mere om hvordan processen ved at leje møbler fra PUUF fungerer.

Møbler til events

Enkle og elegante former – less is more. Ensfarvede møbler med enkle volumener passer til langt flere lejligheder og æstetikker end meget individualiserede møbler. Vælg derfor mere enkle møbler og arbejd dig frem til en flot eventkoncept med karaktergivende detaljer.

Miljøbevidst atmosfære – miljøbevidsthed mellem forbrugere i verden vokser og det er vi rigtigt glade for. Det er værd at tænke miljøansvarlighed ind i sit arrangement, især hvis det er større og rummer mange gæster, der potentielt kan gøre en forskel. I PUUF arbejder vi altid med miljøet i tankerne og derfor har vi introduceret møbellinjer, der er desinget og bygget på en ansvarlig måde.

Her kan du læse om vores bæredygtige design.

Moderne finish – der er begivenheder, der kræver mere moderne finish, som traditionelle møbler til leje ikke altid kan give. Hvis du sigter mod original og moderne æstetik, tjek PUUFs LED-møbler ud. De kan oplyses med farverigt LED-lys og er perfekte til at komplementere også det mest almindelige rum og skabe en unik atmosfære.

Telte – en perfekt mulighed til udendørs arrangementer i ethvert vejrforhold. Hvis du planlægger et udendørsevent, er det værd at beskytte dine gæster mod vejret – solen, vinden eller regnen. PUUFs Star telte giver beskyttelse og et stilfuldt udtryk til dit arrangement. De er solide, sikre og tiltrækker opmærksomheden.

Tilbehør – møbler er grundlaget for et godt setup, men tilbehør er ikke mindre vigtigt. Det er detaljer, der skaber den gode arrangementsoplevelse. I PUUF-tilbuddet finder du puder, tæpper, malerier og paletter. Ved at kombinere de ​udvalgte møbler og det udtryksfulde tilbehør kan du skabe et magisk miljø!

Vi har skrevet denne guide med håbet om, at det bliver nemmere for dig at arrangere dit event. Det er jo ikke en nem opgave! Ved at leje møbler kan du spare penge og tid, men frem for alt kan du skabe et komfort miljø til dine gæster og medarrangører. Har du spørgsmål? Kontakt os. Er du allerede sikker, at du vil arbejde med os? Kig vores tilbud igennem og fortæl os hvad du synes.

Vi håber vi ses snart!