SIDE: OM OS

1. Hvorfor gør vi hvad vi gør?

2. Hvem er vi?

3. Hvad er PUUF?

 

 

1. Vi tror på bæredygtighed
97% af forskere er enige om at mennesker er medansvarlige for klimaforandringerne. Der er derfor stor social ansvar knyttet til PUUFs aktiviteter som virksomhed. Vi planlægger miljøbevidst alle elementer i vores arbejdsproces: design, produktion, logistik, affaldsbehandling.

Vores møbler produceres lokalt og bæredygtigt. Og de ser godt ud.

2. Vi er unge, kreative, professionelle
Vores styrke ligger i vores energi og tilgang. Vi tilbyder noget friskere og mere spændende end konkurrenterne. Akademisk baggrund i design og bæredygtighed giver os fortrin i branchen.

Vi forstår samtidigt hvor vigtigt det er at yde god service. Positiv, til tiden, med fejlfri kommunikation.

3. PUUF er magi!
WOW-effekten. Hukommelsen. Oplevelsen.

Personalisering og begejstring får arrangementsdeltagere til at huske budskabet. For at opnå dette, skal særlige redskaber introduceres.

Vores møbler og service er det ekstra element, der skaber din succes.

PALLET linje

Our unique palette

Træpaller er noget du ser hver dag uden at lægge mærke til det. De er over alt. Desværre går de ofte til spilde som affald efter de har opfyldt sin egentlige funktion. Men ikke længere. PUUF! giver paller nyt liv. Vi reparerer dem, polerer dem og sætter dem i stand. Vi giver dem nyt formål og ny betydning. Vi bruger dem som det elementære byggemateriale i opbygning af arrangementer.

Vores paller kommer fra genbrugsstationer, partnervirksomheder og private personer. Vi sandblæser dem, jævner dem ud (for at forebygge splinter), føjer ben, panserglas eller puder til. Vi laver dem om til PALLET-borde, stole, reoler og vægge. Pallers modulære karakter gør det nemmere at stable dem og dermed også nemmere at opbevare og transportere. På den måde reducerer vi ikke kun udgifter, men også vores klimaaftryk. Vores PALLET-linje er rå, minimalistisk, ukonventionel og til både indendørs og udendørs brug.

REBAR linje

Raising the bar

Rebar (reinforcing bar) er stål armering brugt til forstærkning af beton i moderne byggeri. Den findes i fundamentet under dit hus. I vægge og gulve af den kontorbygning du arbejder i. Under metro- og togspor på vej til dit arbejdssted.

Vi forsøgte at dekonstruere beton og armering for at skabe en ny og unik linje af møbler. Genbrugte, bøjede og svejsede på et metalværksted med MDF plader i arkitektonisk beton. 100% PUUF!

Farvestof af avokadoer og løg

Vores REBAR-puder er farvet med 100% naturlige farvestoffer. Vi træk dem ud af avocado sten og løgskræl.

Karol Szmigielski

4268 7961 - karol@puuf.dk

 

Den uforudsigelige kreative hjerne. Passionen. Med øje for detaljer. Omdanner tanker til smagfuldt, håndgribeligt og berørbart design.

Mateo Stawczyk

4242 6192 - mateo@puuf.dk

Den uimodståelige styrke. Udvikler ideer og stopper ikke inden de bliver realiseret. Samarbejder med partnere og kunder og sikrer altid at deres behov bliver 110% opfyldt.

Ser det godt ud? Lad os snakke sammen